top of page

De afgelopen jaren heb ik meerdere tieners en jongeren uit het voortgezet onderwijs (VO), MBO en/of HBO in mijn praktijk mogen helpen, die wel beter hun best wilden doen voor school, maar dit gewoonweg alleen niet voor elkaar kregen. Door inzichtelijk te maken wat er achter de houding, het gedrag en de onvoldoendes schuil ging, konden we, vaak met succes, gaan bouwen aan het doel dat ze wilden bereiken.  

Opvallend vaak gaat het bij leerlingen niet om het feit dat ze de lesstof niet begrijpen, maar om motivatie, faalangst, niet weten hóe ze moesten leren óf nog onvoldoende ontwikkelde executieve vaardighedenwerkgeheugen, planning/prioritering, organisatie, werkgeheugen, doelgericht gedrag, flexibiliteit, taakinitiatie en metacognitie.

 

Wat de reden ook mag zijn, het leidt meestal tot een verminderd welbevinden, frustratie, lagere cijfers en ook de sfeer thuis wordt er niet altijd beter op. En dat is jammer, want daar wordt niemand blij van. Dus als je graag verandering is studiebegeleiding mogelijk een weg naar verandering.

Studiebegeleiding bij Nence richt zich op jouw persoonlijke (leer)doelen. Mijn begeleiding bestaat uit oplossingsgerichte coaching, zonder oordeel. 

Wanneer je inzicht hebt in je sterke en minder sterke kwaliteiten en weet hóe je die nog beter kunt gaan inzetten, stijgt je zelfvertrouwen vanzelf. Met een dosis zelfvertrouwen en motivatie kan iedereen tot leren kan komen. Jij dus ook! Bij dit proces begeleid ik graag. 

Studiebegeleiding is voor alle leerlingen, ook voor leerlingen met specifieke behoeften, zoals leerproblemen, ASS, hoogbegaafdheid, ADHD etc. 

Ik bied geen bijles voor een specifiek vakgebied aan. Hier zijn anderen in gespecialiseerd.

Wél kijk ik met je mee naar hoe je het vak aanvliegt en wat je zou kunnen verbeteren, zodat het voor jou werkt. 

Praktische informatie:

Intake:

We bespreken jouw vragen en je maakt d.m.v. een werkhoudingsprofiel inzichtelijk hoe het er op dat moment voorstaat t.a.v. jouw schoolwerk. Deze intake is tevens je eerste sessie.

De intake kost € 55,00

Duur traject:

Dit is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Kosten: € 65,00 per uur

 

Interesse of vragen? 

Je mag mij bellen, een whatsapp of e-mail sturen als je vragen hebt of als je je wilt aanmelden.

Je kunt ook dit formulier gebruiken.

bottom of page