Recensies
bedankt.jpg
Kim
Bij jou voelen onze kids zich thuis, op hun gemak en gehoord. Iedere sessie is eigenlijk een kadootje i.p.v. een moetje. Hoe jij je ondersteuning aanpakt en met school en ons als ouders communiceert is gewoon top. Ik heb je al vaker gezegd, je tovert met de kids en dan niet alleen omdat schoolse resultaten verbeteren, maar omdat de kids veel lekkerder in hun vel zitten en ze als persoon groeien. 
lef.jpg

Silvia en Luuk
Eind groep 7 vroegen we ons af wat het niveau van Luuk zou zijn. Luuk hobbelde altijd een beetje met de middenmoot mee en dat leek prima. Rekenen bleef achter, maar altijd als we ernaar vroegen op school kregen we te horen dat het wel goed zou komen. Echter werd Luuk door zijn slechte rekenprestaties steeds ongelukkiger en helaas had dat invloed op zijn hele zelfvertrouwen. Volgens de juf zou TL er niet inzitten en daar ging zijn droom om naar het Willem 2 college te gaan waar hij dat stukje theater mee kon pakken. We besloten zelf de hulp van Nancy in te schakelen en na wat eerste lessen Luuk ook te laten testen op dyscalculie.

Het niveau van Luuk zijn rekenen zat op half groep 4 op dat moment en het bleek dat hij inderdaad dyscalculie had. Heel wat puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Samen met Nancy gingen we met de school in gesprek om Luuk d.m.v de hands on methode weer op weg te helpen. School moest meewerken omdat Luuk in de eerste weken alleen maar sommen onder de 100 mocht optellen ( en dat voor een jongen uit inmiddels groep 8). De eerste weken ben ik samen met Luuk steeds meegegaan naar Nancy en beetje bij beetje kwam Luuk zijn zelfvertrouwen terug en had hij zijn vingers niet meer nodig om 3+4 op te tellen.

Na 4 weken zag ik de oude vrolijke zingende Luuk weer terug die er weer zin in had  en zonder problemen 367+345 uit zijn hoofd uit kon rekenen.

Uiteindelijk, na hard te hebben gewerkt gedurende heel groep 8 is het Luuk gelukt om naar het Willem 2 college te gaan.

Bizar hoe deze methode ervoor zorgt dat je gewoon een soort reset krijgt met het rekenen.

Inmiddels heeft Luuk het eerste jaar middelbare er net op zitten en heeft een unaniem Havo advies gehad voor het tweede jaar.

Wat is hij trots op zichzelf en terecht als we kijken waar hij vandaan komt mede dankzij Nancy!

trots.jpg

Fanny Möhlmann

De gevoelsverkenner is een mooie methodiek, maar ik had het gevoel dat ik er meer uit kon halen. Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik nu écht aan de slag kan en meer diepgang kan vinden d.m.v. de gevoelsverkenner. Daarnaast is Nancy een vriendelijk, zorgzaam, open en inspirerend persoon. Het was een top-dag!

 

Marlyn de Kort

Je weet op alle vragen antwoord te geven. Kennis van het materiaal en toepassing ervan gecombineerd met je eigen ervaringen. Je straalt rust uit en geeft de deelnemers de ruimte om 'hun' ding te doen. De 'setting' van de workshop was fijn. Binnen en buiten en ook een stukje wandelen in het park. Heerlijke lunch, toffe dag! Dank je wel!

Wendy da Silva

Gezellig, zakelijke opzet, informatief, leerzaam

wow.jpg
Anoniem
We zijn via een moeder van school met onze zoon bij Nancy terecht gekomen.

Mijn zoon gaf aan dat hij zich niet fijn voelde in de klas en hij had het gevoel gepest te worden. Hierdoor was hij onzeker geworden en had hij minder gevoel van eigenwaarde. Bij Nancy voelde hij zich gelijk op zijn gemak. Hij mag er zijn wie is hij is en hij heeft letterlijk en figuurlijk gebouwd naar meer zelfvertrouwen. Hij staat nu meer voor wie hij is en zit beter in zijn vel. Naar mijn idee krijgt Nancy duidelijk naar boven wat er omgaat in een kind en weet zij goed aan te sluiten op wat het kind op dat moment nodig heeft. We zijn er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat onze zoon met de coaching vanuit Nancy steviger in zijn schoenen zal komen te staan. 

Hij komt altijd met een grote lach bij Nancy vandaan!

tof.jpg
Sandra en Teun
Mijn zoon presteerde onder op school en kreeg een advies dat we niet bij hem vonden passen. We hebben Nancy ingeschakeld, omdat het niet goed met hem ging en het niet zeker was dat hij naar de school van zijn keuze kon. Na een paar maanden gewerkt te hebben bij Nancy aan zijn gevoel, mindset, zelfvertrouwen en rekenen en spelling is hij sterker in zijn schoenen komen te staan en heeft hij op de IEP een uitslag laten zien, die wel bij hem past. Super bedankt, Nence. Ik raad het iedereen aan. 
doen.jpg
Fam. van Baest
Een lief meisje van 8 jaar met een taalachterstand en automatiseringsproblemen, dat was niet fijn en erg verdrietig. De geboden extra hulp op school was voor onze dochter niet voldoende. Wij, als ouders, hadden niet het gevoel dat school 'met een groepje wat extra instructie' voor ons kind dé oplossing kon bieden. Spelling-taal-automatiseren moest haar 1 op 1 rustig in háár tempo uitgelegd en aangeleerd worden. Gelukkig kwam toen Nancy op ons pad. Een jonge, vrolijke juf met heel veel geduld en passie om het beste uit ons kind te halen. En het is haar gelukt, onze dochter haalde langzaam de opgelopen achterstand in. Wat we ook erg konden waarderen was dat Nancy duidelijk aan ons aangaf dat het maximale was bereikt voor onze dochter en er een ander traject opgestart moest worden. Nog altijd zijn we Nancy dankbaar dat zij de eerste stap in de goede richting heeft gezet.