top of page

Gevoelsverkenner & Systemisch werk

Price

€ 185,00

Duration

1 dag

Cursus 

De Gevoelsverkenner is een waardevolle methodiek voor coaches, therapeuten en leerkrachten, die met kinderen en volwassenen werken aan een hulpvraag. De methodiek neemt je mee langs alle 8 verkenners van het gevoel.  Toegeven aan je gevoel kan lastig zijn en erover praten soms al helemaal. 

Het voordeel van de gevoelsverkenner is dat je, door het materiaal op verschillende manieren in te zetten, vooral heel beeldend werkt. De combinatie van beeld, praten en voelen is uniek en zeer effectief. Tevens leer je tijdens de workshop systemisch te kijken naar de methodiek en dat is dan weer wat meer mijn eigen 'saus' die ik er als opsteller overheen giet.


Je gaat tijdens de workshop de methode doorleven, zodat je de kracht, diversiteit en mogelijkheden zelf kunt ervaren. Als systemisch coach en familieopsteller laat ik je ook met een systemische bril naar de methodiek kijken, waardoor je nog meer diepgang kunt creëren. Tevens zal ik mijn praktijkervaringen met je delen.Wat maakt deze methodiek uniek?

Praten over je gevoel is niet aan iedereen besteed en we willen en kunnen niet altijd naar de kern van ons 'probleem'.

Belangrijk is, dat alle gevoelens er mogen zijn, zonder oordeel. Al onze gevoelens zijn te vangen in deze 8 verkenners. Door ze allemaal te zien, toe te laten, ze er te laten zijn, kun je bijvoorbeeld stappen vooruit zetten, berusting vinden en/of al dat nodig is op dat moment.


Deze methodiek laat veel ruimte voor eigen inbreng van de professional, zodat je volledig kunt afstemmen op wat jouw coachee of cliënt op dat moment nodig heeft. Daarnaast is er veel ruimte om creatief te verwerken en te creëren.


Gevoelsverkenner en systemisch werk:

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in systemisch werken en dat maakt dat ik in al mijn trajecten met een systemische bril luister naar de ander, maar ook tijdens het werken met de gevoelsverkenner kijk wat er systemisch gebeurt. Het werken met de materialen van de gevoelsverkenner, zoals de poppetjes en de vloerankers, krijgt meer diepgang als je weet hóe je systemisch kunt kijken.

Bij Nence krijg je een unieke versie van werken met de methodiek.Data en tijd:

Woensdag 27 maart 2023


Kosten:

Kosten € 185,00 p.p.

Het aanschaffen van de methodiek à € 85,00 is voor eigen rekening.

 

bottom of page