breinleren

Deze in-company teamtraining heeft tot doel dat docenten op een gestructureerde wijze, met bewezen effectieve technieken, leerlingen praktische tools kunnen geven om tot leren te komen. 

Leren gaat niet bij alle leerlingen vanzelf in het voortgezet onderwijs. Sommige leerlingen hebben op de basisschool niet geleerd te leren voor toetsen. Met opletten tijdens de les behaalden ze voldoende resultaat. Vaak zie je deze leerlingen op het voortgezet onderwijs vastlopen, doordat ze niet weten hoe ze bijvoorbeeld woordjes uit een vreemde taal moeten leren, geen goede samenvatting kunnen maken en/of de hoeveelheid leerstof niet gepland krijgen. 

 

De training is een co-creatie van Nancy Brekelmans en Mayke Heitling. Wij kennen elkaar uit onze studententijd en zijn elkaar weer tegen gekomen bij de opleiding tot trainer 'Leren Leren'. Daar werd onze gezamenlijke passie al snel duidelijk, waardoor wij besloten hebben onze inmiddels opgedane kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven en onderwijs te bundelen.

Nancy heeft jaren werkervaring in het basisonderwijs en heeft een eigen praktijk voor remedial teaching en coaching van begaafde kinderen. 

Mayke verzorgt trainingen voor bedrijven en scholen waarin bewust communiceren centraal staat. 

 

Een training is voor ons maatwerk. Vooraf inventariseren we wat de precieze doelen zijn die u wilt bereiken (met uw team). 

Komt de focus te liggen op kennis van de methodieken en/of meer op hoe je een leerling een beroep kunt laten doen op zijn verantwoordelijkheid in het proces?

Op basis van deze gegevens stellen wij vrijblijvend een offerte op.

Heeft u vragen, kunt u contact opnemen via: breinleren@nence.nl

                                                                                                      

lampje los.png

flyer